Goedkoop online meubels kopen? De beste tips op een rij


Ben jij op zoek naar nieuwe meubels? Neem dan een kijkje op internet. Online meubels shoppen biedt je veel voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij en geven je de beste tips om goedkope meubels te scoren.

Goedkoop online meubels kopen De beste tips op een rij
© Pixabay.com

Waarom goedkoop online meubels kopen?
Steeds meer mensen kopen hun meubels online. Dat is uiteraard niet zonder reden. Met winkelen op het internet:
• Is het aanbod vele malen groter.
• Ben je vaak goedkoper uit. Je kan makkelijk prijzen vergelijken en er zijn altijd wel ergens kortingsacties te vinden.
• Kan je op je gemakje honderden opties bekijken en met elkaar vergelijken.
• Klik je gemakkelijk heen en weer tussen verschillende winkels, in plaats van dat je heen en weer moet lopen of rijden.
• Hoef je niet te sjouwen.
• Heb je je meubels vaak sneller in huis dan wanneer je ze door een winkel laat bezorgen.
• Hoef je geen rekening te houden met openingstijden en kan je shoppen wanneer het jou uitkomt.

Zo scoor jij de beste meubeldeals op internet
1: Neem de tijd om te vergelijken
Meubelprijzen kunnen enorm verschillen. Heb je een meubelstuk op het oog? Neem dan een kijkje bij verschillende webshops om te ontdekken waar je het goedkoopste uit bent.

2: Check de leveringstijd & -kosten
Veel webshops bezorgen je meubels helemaal gratis. Dit is echter niet overal zo. Soms zijn er kosten aan verbonden en soms is het pas gratis vanaf een bepaald bestelbedrag. Check dit dus voor je je keuze maakt.

Kijk ook meteen even wat de levertijd is. Veel webshops leveren razendsnel, maar ook hierbij geldt weer: dat is niet overal zo.

3: Houd kortingsacties in de gaten
Webshops hebben regelmatig interessante acties. Soms kan je tot honderden euro’s besparen op je meubels. Zeker de moeite waard dus om kortingsacties in de gaten te houden.

4: Schrijf je in voor nieuwsbrieven
In het verlengde van de vorige tip: schrijf je in voor de nieuwsbrieven van jouw favo meubelwebshops. Zo blijf je op de hoogte van hun aanbiedingen en kortingscodes.

Soms levert het inschrijven op de nieuwsbrief je al meteen een leuke kortingscode op als bedankje.

Meubels
© Pixabay.com

5: Maak een collage
Op internet kan je gemakkelijk programma’s vinden om een fotocollage te maken. Of nog makkelijker: gebruik een app hiervoor op je telefoon. Zo kan je de meubels die je op het oog hebt samen in een collage zetten. Dit geef je een duidelijk beeld van wat goed bij elkaar past.

Zo’n collage kan je ook goed gebruiken om kleuren voor je interieur te kiezen en om jouw ideale woonstijl te vinden.

6: Check de reviews
Kijk wat anderen vinden van de webshop of het betreffende meubel. Dit bespaart je veel miskopen!

7: Wat zijn de mogelijkheden voor retourneren?
Bestel je een artikel op internet? Dan heb je altijd 14 dagen de tijd om te besluiten of je het wilt houden of retourneren. Dit is bij wet bepaald, dus dit kan bij alle webshops. Sommige webshops geven je echter een langere zichttermijn.

Retourneren is soms gratis, maar het kan ook zijn dat je de kosten van het retour zenden voor eigen rekening moet nemen. Dit kan bij grote meubelstukken een flink bedrag zijn. Handig om even te checken dus.

Koop jouw meubels goedkoop op internet
Je meubels op internet kopen is in de meeste gevallen het voordeligst. Zeker als je rekening houdt met de tips hierboven. Zo shop je jouw droominterieur bij elkaar voor een zachte prijs.

0 reacties op “Goedkoop online meubels kopen? De beste tips op een rij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo, ik ben Hannelore

Mijn naam is Hannelore. Ik heet je van harte welkom op mijn blog. Hier kun je lezen wat mij zoal bezig houdt: kleine, dagdagelijkse beslommeringen, maar ook de grote dingen des levens. Ben je klaar om ideeën op te doen of je idee over bepaalde dingen te veranderen? Dan zul je nog veel plezier beleven aan deze blog.