Unieke hoge tafels


Ben je op zoek naar een mooie nieuwe tafel die stijlvol en praktisch is? Dan kan een hoge tafel voor jou uitkomst bieden. Hoge tafels staan garant voor gezelligheid en zijn daarmee het ideale meubelstuk om aan te borrelen. Maar ook voor andere activiteiten zoals werken, dineren en spelen kan een hoge tafel gebruikt worden. De hoge tafels zijn met hun stijlvolle unieke designs dus niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel.

© Pixabay.com

Jouw droomtafel zelf samenstellen

De hoge tafels zijn in allerlei verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Hierdoor is de kans groot dat er ook voor jou een passend exemplaar tussen zit. Blijkt dit toch niet het geval te zijn? Voldoen de tafels net niet aan jouw wensen? Geen zorgen! Je kunt namelijk ook jouw eigen droomtafel zelf samenstellen. Zo heb je voor het tafelblad van jouw bartafel de keuze uit heel veel verschillende tafelbladen. Zoek je een tafelblad met een donkere warme kleur? Dan is een blad dat gemaakt is van notenhout of eikenhout een goede keuze. Deze houtsoorten zijn wat donkerder en hebben bovenal een hele warme uitstraling. Heb je het tafelblad gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om zelf een bijpassend onderstel uit te kiezen.

Tafels voor binnen en voor buiten 

Het proces van het zelf samenstellen van jouw droomtafel is leuk. Maar waar moet je precies opletten? Uiteraard is het belangrijk dat de tafel de uitstraling heeft die jij wenst. Maar naast de uiterlijke kenmerken is het ook raadzaam om naar de functionaliteit te kijken. Ga jij de tafel enkel binnen in huis gebruiken? Dan maakt het bijvoorbeeld niet zo veel uit van welke houtsoort het tafelblad is gemaakt. Maar wil je de tafel ook buiten gaan gebruiken? Dan is het belangrijk dat je voor een houtsoort kiest die geschikt is voor buitengebruik. Gelukkig is het aanbod groot waardoor je mooie tafels voor binnen en voor buiten kunt samenstellen.

© Pixabay.com

Maak je tafel compleet

Heb je jouw droomtafel samengesteld? Is het gelukt om een mooi tafelblad te combineren met een bijpassend onderstel? Dan denk je wellicht dat het tijd is om over te gaan tot het plaatsen van de bestelling. Maar ben je niet iets vergeten? Aan een hoge tafel staat men in principe. Maar een hoge tafel staat voor gezelligheid en dus kunnen avonden aan de hoge tafel lang voortduren. Het kan in dat geval heel plezierig zijn om plaats te kunnen nemen op een comfortabele barkruk. Er zijn diverse stijlvolle barkrukken verkrijgbaar die passen bij jouw unieke hoge tafel. De barkrukken zijn dus op functioneel- en stylinggebied een mooie aanvulling.

0 reacties op “Unieke hoge tafels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo, ik ben Hannelore

Mijn naam is Hannelore. Ik heet je van harte welkom op mijn blog. Hier kun je lezen wat mij zoal bezig houdt: kleine, dagdagelijkse beslommeringen, maar ook de grote dingen des levens. Ben je klaar om ideeën op te doen of je idee over bepaalde dingen te veranderen? Dan zul je nog veel plezier beleven aan deze blog.