De 3 beste laptops van 2021


Iedereen zou een laptop moeten hebben. Met laptops die ondanks hun kleine formaat als desktops functioneren, lijkt het kopen van een laptop voor werk, school of vrije tijd een vanzelfsprekendheid. Laptops bieden je het beste van twee werelden met de maximale draagbaarheid van een tablet of mini-notebook, maar een groter geheugen voor al je bestanden, zoals een desktop. Als je nog geen laptop hebt, overweeg dan de voordelen van een draagbare computer binnen handbereik, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

De 3 beste laptops
© Pixabay.com

Waar moet je op letten als je een laptop gaat kopen?

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe laptop, zijn er aan aantal punten waar je rekening mee moet houden. De meeste laptops worden met een van de drie besturingssystemen geleverd :Chrome OS, Windows of MacOS. Het juiste kiezen is een persoonlijke voorkeur.

Laptops met Windows verschillen in prijs en bieden een breed scala aan functies. Windows 10, de nieuwste versie van Microsoft, biedt een aantal verbeteringen ten opzichte, zoals schakelen tussen tablet- en desktopmodi en een nieuw startmenu met live-tegels.

Veel modellen vallen in de categorie 2-in-1-laptops. 2-in-1’s zijn er over het algemeen in twee soorten stijlen: lexibele laptops met scharnieren en afneembare schermen.

Laptops worden verdeeld op basis van de grootte van het scherm. 11 tot 12 inch zijn de dunste en lichtste varianten. 13 tot 14 inch biedt de beste balans tussen bruikbaarheid en draagbaarheid, voornamelijk als je een laptop koopt die minder dan 4 kilo weegt. 15 tot 16 inch zijn de meest populaire varianten. Overweeg dit formaat als je een groter scherm wilt en niet van plan bent uw notebook vaak mee te nemen. Ligt je laptop elke dag op je bureau blijft liggen, dan is een 17 of 18 inch laptop een slimme keuze.

De 3 beste laptop
© Pixabay.com

HP Pavilion 15-cs3061nb Azerty

De HP Pavilion 15-cs3061nb Azerty heeft een krachtige Intel Core i7 processor en dankzij het 16 GB werkgeheugen draaien programma’s op volle snelheid. Zware games render je zonder moeite dankzij de Nvidia GeForce GTX 1050 videokaart en als je laptop leeg is, laad je ‘m binnen 1,5 uur snel op met HP Fast Charge.

Voordeel: Krachtige Intel Core i7 processor
Nadeel: Optische drive ontbreek

Apple MacBook Air (2020)

De Apple MacBook Air (2020) heeft een krachtige Intel Core i5 processor en dankzij het 8 GB werkgeheugen draaien programma’s op volle snelheid. Door het Magic Keyboard met schaarmechanisme werk je net even wat comfortabeler

Voordeel: Intel Core i5 processor
Nadeel: 13 inch scherm kan klein overkomen

Acer Aspire 3 A315-56-55ZJ Azerty

De Acer Aspire 3 A315-56-55ZJ Azerty heeft een 15,6 inch scherm en is hierdoor een prettige laptop voor je dagelijkse werkzaamheden. Programma’s starten dankzij de SSD binnen een paar secoden op en dankzij het 8 GB werkgeheugen draaien programma’s op volle snelheid.

Voordeel: Ideaal om te multitasken
Nadeel: Maakt geluid tijdens het uitvoeren van meerdere taken

0 reacties op “De 3 beste laptops van 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo, ik ben Hannelore

Mijn naam is Hannelore. Ik heet je van harte welkom op mijn blog. Hier kun je lezen wat mij zoal bezig houdt: kleine, dagdagelijkse beslommeringen, maar ook de grote dingen des levens. Ben je klaar om ideeën op te doen of je idee over bepaalde dingen te veranderen? Dan zul je nog veel plezier beleven aan deze blog.